Produkty pro plnotučná ricotta (17)

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g fusilli z tvrdé pšeničné semoliny
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako předkrm (fiordilatte, typicky krájená na plátky a ochucená extra panenským olivovým olejem a rajčaty, tvoří základ pro přípravu slavné caprese) nebo jako příloha, v kombinaci s hlavními jídly a také při přípravě salátů.
Crefolini Vrstvy - Originalita

Crefolini Vrstvy - Originalita

Crefolini se vyrábějí z základního produktu, tedy z Crefole Sfogliate. Připomínají jakési "ploché grissini", široké asi 2 cm a připravené k zakousnutí s potěšením kdykoli během dne.
Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců je koncentrovaný na chuť, křehký a zrnitý, s výraznou vůní. Jeho charakteristická chuť z něj činí triumf pro chuťové pohárky. Dlouhá doba zrání z něj dělá vysoce stravitelný produkt bohatý na živiny, vhodný pro osoby s intolerancí na laktózu a pro malé děti.
Mandlová Majonéza

Mandlová Majonéza

Clizia je naše jemná zeleninová majonéza vyrobená ze sicilských mandlí. Mandle jsou hlavní složkou lahodné, měkké a jemné smetany, alternativy k klasické majonéze. Všechny vůně našich sicilských mandlí a intenzivní chuť extra panenského olivového oleje z našich oliv se setkávají v přepracování slavné omáčky ve vegansky přátelském stylu.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Tyto zelené ravioli z čerstvého těsta, plněné ricottou a špenátem, jsou nadčasovým klasikou italské kulinářské tradice, dokonale vyvážené mezi jednoduchostí a rafinovaností. Těsto je zbarveno do zelena, protože je smícháno se špenátem, a vyznačuje se svou hedvábnou konzistencí, ideální pro elegantní uzavření jemné a bohaté náplně.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.
CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

Cacioricotta je zrající sýr s polotvrdou konzistencí, ve tvaru válce, typický pro sýrařskou tradici Apulie. V apulijské kuchyni se tento produkt obvykle používá nastrouhaný k dochucení těstovin v typických těstovinách alla crudaiola, ale také se konzumuje samostatně ve vločkách nebo k dochucení salátů či pizz.